Luyckx Nieuws

Luyckx kondigt officieel dealership met HIAB aan

02.09.2024

Luyckx kondigt officieel dealership met HIAB aan

Sinds september 2024 zijn wij officieel dealer geworden van HIAB.

Bij Luyckx streven we er voortdurend naar om onze producten en diensten te verbreden en te verbeteren, zodat we onze klanten de ultieme one-stop-shop ervaring kunnen bieden. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat wij, naast onze bestaande merken, nu ook officieel verdeler zijn van HIAB.

HIAB staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige, betrouwbare producten, die perfect aansluiten bij ons huidige assortiment. De samenwerking biedt nieuwe mogelijkheden voor groei en innovatie binnen onze goederenbehandelingsdivisie.

Naast deze waardevolle toevoeging aan ons aanbod, blijven we uiteraard onze succesvolle samenwerking met Effer voortzetten.

HIAB: “Wij zijn bijzonder verheugd met onze nieuwe dealer Luyckx die gekend staat voor zijn uitstekende serviceverlening. Firma Luyckx is een 100% familiebedrijf en vierde in 2023 nog zijn 70-jarig bestaan. Deze samenwerking is een belangrijke stap voor HIAB en Luyckx en opent nieuwe deuren voor de verdere groei en ontwikkeling voor onze beide bedrijven.”

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Peter Meeusen via pm@luyckx.be of met Daniel Clef via daniel.clef@hiab.com.

www.hiab.com

x